Autofix.nu

Kontinuerlig vækst gennem 5 års samarbejde med Autofix.nu

I mere end 30 år har Allan fra Autofix solgt biltilbehør. I dag med en velfungerende webshop med mere end 30.000 produkter. Læs hvordan jeg har hjulpet Autofix.nu

Kontinuerlig vækst gennem 5 års samarbejde med Autofix.nu

Autofix.nu er en af de kunder, som jeg har haft det længste samarbejde med. Siden slutningen af 2016 har jeg hjulpet dem med alt fra SEO, Google Ads og generel rådgivning inden for e-handel. 

Jeg bliver i dag brugt som sparringspartner og har ansvaret for deres Google Ads, hvor jeg håndterer blandt andet Google Shopping kampagner med mere end 30.000 produkter. 

Vi har gennem de mange års samarbejde vækstet kontinuerligt, samtidig med at Autofix har udvidet kapaciteten med mere lagerplads og personale. 

Jeg har spurgt Allan omkring vores samarbejde de seneste 5 år: 

Hvordan har udviklingen været for jeres forretning?

"Vi har oplevet en meget stor fremgang over de seneste 5 år. Både målt på salg, men også antallet af besøgende på vores webshop.

Har udviklingen betydet, at I har kunne udvide med medarbejdere, lager etc.?

 "Det har det helt sikkert. Vi havde en lagerhal, som inkluderede et kontor for 5 år siden. Vi har i dag tre store lagerhaller, og et kontor med plads til dobbelte antal skrivebordspladser end dengang. Antallet af personale er ligeledes øget, og vokser samtidig med os.

Hvilken betydning har Google Ads for jeres forretning?

 "Kæmpe betydning! Google Ads har helt klart været en stor faktor til, at vi er der hvor vi er i dag. Sammenspillet mellem vores voksende kendskab til emnet, og den eksterne hjælp vi har fået, har gjort det muligt, at vi har oplevet en kontinuerlig vækst over de sidste 5 år.

Vi vil helt sikkert anbefale andre at samarbejde med Mads Daugaard. Han har været en stor hjælp til vores succes, og kan være det for rigtig mange andre virksomheder, det er der slet ingen tvivl om.
Mads har altid fingeren på pulsen, er nem at kommunikere med, og på den måde opstår et tæt samarbejde, der gør at du som virksomhed også bliver hørt.

Allan Jørgensen
Indehaver af Autofix.nu

bubble