Festgården

20.000 flere festglade besøgende om året fra Google

Hos Festgården er de eksperter i at skabe rammer til fest. Jeg har hjulpet Allan og hans team til tops i Google 

20.000 flere festglade besøgende om året fra Google

Opgaven

Festgården har jeg arbejdet sammen med siden 2018, hvor jeg overtog ansvaret for SEO og Google Ads efter et andet bureau.

Opgaven var klar og forventningerne var høje. Hjemmesiden skulle være øverst, når festglade personer i området omkring Horsens søgte efter festudlejning af både telte, service og borde og stole. 

På trods af et fornuftigt stykke arbejde med indholdet på hjemmesiden, lykkedes det stadig ikke Festgården at komme til tops i Google. Så friske øjne var nødvendigt

Løsningen

Jeg startede med en større teknisk SEO-gennemgang. Det viste sig, at der var en lang række tekniske fejl i Wordpress hjemmesiden, som havde store konsekvenser for Googles øjne på siden. 

Den store hammer blev taget i brug, og der blev ryddet gevaldigt op. Stille og roligt begyndte Festgården at rangere øverst på deres vigtigste søgeord og besøgsantallet og antallet af henvendelser steg ligeså.

Fra at have nogle få vigtige søgeord i top 10 har Festgården i dag mere end 100 relevante søgeord i top 10 og mere end 2/3 dele af dem i top 3.

Det har givet en stor vækst til Festgården de seneste år, og har helt konkret gjort at de i starten af 2021 voksede ud af deres nuværende lokaler og kunne bygge helt nyt lager og kontorfaciliteter for at håndtere den øgede efterspørgsel. 

Se mere til Festgården her

Vi har igennem de sidste 3 år brugt Mads til at lave vores SEO og kan varmt anbefale ham. Mads holder hvad han lover og alt kommer til tiden. Helt klart vores bedste anbefalinger her fra Festgården

Allan Andersen
Indehaver af Festgården

bubble