Skovs Fritidshuse

Skovs Fritidshuse voksede sammen med danskernes trang til sommerhuse

Hos Skovs Fritidshuse bygger Martin og hans kollegaer nye sommerhuse til feriehungrende danskere. En ny hjemmeside og fokus på SEM gav vækst under nedlukningen.

Skovs Fritidshuse voksede sammen med danskernes trang til sommerhuse

Hos Martin og Karina stod de med overvejelser om at få nye hjemmesider til deres to forretningsområder - tømrerforretningen og nybyg af sommerhuse.

I den forbindelse tog de fat i Bubble og jeg, så vi i fællesskab kunne komme med en løsning på både webudvikling og SEO samt Google Ads.

Som mange andre tømrervirksomheder var forretningen bundet op på mund-til-mund og anbefalinger i netværket, mens fokus på henvendelser fra Google var på et lille sted, på trods af at der blev arbejdet med SEO og Google Ads med en ekstern partner.

Men det viste sig at potentialet slet ikke blev udnyttet. 

Løsningen

Bubble leverede to nye hjemmesider og jeg påbegyndte stille og roligt SEO-arbejdet og oprettede en mindre Google Ads kampagne for sommerhuse. 

Den nye hjemmeside for sommerhusene og blot basis SEO-arbejdet gav hurtigt flere besøgende til hjemmesiden. Og da så danskernes trang til at holde ferie i Danmark eksploderede besøgsantallene fra under 50 om måneder til mere end 500 besøg.

Det første hele år efter lanceringen af de nye hjemmesider steg besøgsantallet fra Google med 600% og den stigning er forsat herind i 2021. 

Det har resulteret i en markant stigning i antal af henvendelser på nybyg af sommerhuse. 

Læs mere om Skovs Fritidshuse her

Vi har brugt Mads Daugaard til SEO i vores virksomhed gennem et par år nu og er fuldt ud tilfreds med samarbejdet! Mads er en behagelig fyr, som er meget dygtig til hans fag. Han er dygtig til at få os til at føle os trygge i samarbejdet, da han har 110 % styr på de ting han udfører. Vi har hele vejen igennem været tilfreds med Mads og håber vores gode samarbejde varer ved i mange år frem. Vi kan klart anbefale Mads.

Martin og Karina Skov
Skovs Tømrerfirma

bubble