Triggerhappy

Fra 0 til 19 vigtige søgeord i toppen af Google

Frederik Laugesen hjælper virksomheder med at tage professionelle billeder af deres produkter. Jeg hjalp ham med at komme til tops i Google. 

Fra 0 til 19 vigtige søgeord i toppen af Google

Opgaven

Mit samarbejde med Frederik Laugesen og Triggerhappy startede tilbage i starten af 2019. Frederik havde 2 hjemmesider som der ikke tidligere var optimeret på og det var tydeligt at se, at der var et potentiale.

Jeg startede med en kort teknisk analyse samt en søgeordsanalyse. Den tekniske analyse fandt frem til en række punkter, hvor hjemmesideplatformen fejlede. Rettelsen af disse gav hurtigt en stigning i placeringerne på Google. 

Med søgeordsanalysen fandt vi frem til de ord, Frederiks kunder bruger, når de skal finde frem til ham. Frederiks virksomhed Triggerhappy specialicerer sig i en lille niche inden for fotografering, og der er meget få søgeord.

Det gjorde det nemt at beslutte hvilke der skulle målrettes. 

"Kan du ikke slukke for Google Ads kampagnen?"

Samtidig med opstaten af SEO valgte vi at starte en Google Ads kampagne. Stille og roligt gav det flere og flere henvendelser til Frederik og efterhånden blev Triggerhappy synlig på de fleste af søgeordene, så vi til sidst ikke længere havde behov for Google Ads kampagnen. 

I dag får Frederik alle sine kunder fra organiske besøg fra Google og er helt i tops på de aller vigtigste søgeord. Besøgsantallet stiger støt og virksomheden har oplevet stor vækst i tilgangen af kunder. 

Hvis du har behov for en samarbejdspartner til produktfoto, så tag fat i Triggerhappy her

For os har SEO givet en rigtig god mening - samarbejdet med Mads har mere end indfriet vores forventninger til en god placering på Google, da Mads ved, hvad der virker og hvad man skal være opmærksom på. Det afgørende er selvfølgelig, at det har resulteret i flere gode kunderelationer.

Frederik Laugesen
Indehaver af Triggerhappy

bubble