Google Ads

Google Ads kan hurtigt skabe salg og relevante henvendelser i din forretning. Få hjælp til korrekt opsætning og håndtering af tekstannoncer og Google Shopping kampagner.

Google Ads

Google Ads er effektivt. For mange virksomheder endda afgørende for deres forretning.

Hver dag søger personer efter dine ydelser og produkter, og med Google Ads kan du vise annoncer, når de er klar til at købe eller henvende sig.

Blandt mine nuværende kunder er både små lokale virksomheder, som bruger få hundrede kroner om måneden i forbrug og større webshops, som bruger op til 250.000 kr. hver måned på Google Ads og Shopping.

Behovet afhænger helt af din forretning og hvad dine ambitioner for den er.

Du kan læse om nogle af de mennesker jeg hjælper med Google Ads i mine cases, eller læse mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med annoncering på Google herunder.

Snak om dine behov
1: Snak om dine behov
Analyse af dit marked
2: Analyse af dit marked
Vi lægger en plan
3: Vi lægger en plan
Eksekvering
4: Eksekvering
Opfølgning og optimering
5: Opfølgning og optimering
Resultat
6: Resultat

Processen når vi indgår et samarbejde

Din virksomhed er unik og derfor vil vi altid indlede vores samarbejde med en snak om dine behov. 

Jeg hjælper både virksomheder med at analysere og forbedre deres nuværende kampagner eller opsætter helt nye kampagner for virksomheder, der ikke tidligere har annonceret på Google.

Min tilgang til annoncering på Google er lavpraktisk og ukompliceret. Bag mit arbejde ligger der selvfølgelig en stor del viden og teknisk opsætning, men det vigtigste for dig er at få nogle relevante kunder til en fornuftig pris.

Mindre kampagner kræver engangsopsætning og et par måneders vedligeholdelse, mens andre større kampagner løbende kræver analyse og forbedring. Men vi har kun et samarbejde, så længe det giver værdi for dig.

Hvis du vil finde ud af om Google Ads, kan være en markedsføringskanal for dig, så kontakt mig endelig til en indledende snak.

Kontakt mig og hør mere

bubble