Få hjælp fra en SEO specialist

Få hjælp og rådgivning til søgemaskineoptimering af din hjemmeside, og få flere kunder, mens du koncentrerer dig om din forretning. Læs mere om hvad jeg kan herunder

SEO
SEO

SEO

Uanset om din virksomhed er en lokal restaurant, et landsdækkende advokatkontor eller en webshop som sælger til hele verden, så vil der være potentielle kunder, som søger efter dine ydelser eller produkter på Google.

Derfor bør du have et ønske om, at være synlig netop der. Det kan jeg hjælpe med.

I mere end 10 år har jeg arbejdet med SEO, og hjulpet virksomheder med at forbedre deres hjemmesider, så de opnår højere placeringer i søgeresultatet.

Det har for mange af de virksomhedsejere givet mulighed for at sikre deres levevej, vækste, udvide og ikke mindst ansætte nye medarbejdere.

Du kan læse om nogle af de mennesker i mine cases, eller læse mere om hvordan jeg kan hjælpe dig herunder.

Snak om dine behov
1: Snak om dine behov
Analyse af dit marked
2: Analyse af dit marked
Vi lægger en plan
3: Vi lægger en plan
Eksekvering
4: Eksekvering
Opfølgning og optimering
5: Opfølgning og optimering
Resultat
6: Resultat

Processen når vi indgår et samarbejde

Din virksomhed er unik og derfor vil vi altid indlede vores samarbejde med en snak om dine behov. 

Hvordan skaber jeg værdi for dig?

Nogle af mine kunder ønsker vækst, andre ønsker status quo og de sidste ønsker blot friheden til at tænke på sin egen forretning og ungå at tænke og holde sig opdateret på det dersens Google.

Uanset hvad dine ambitioner er, så kan jeg hjælpe dig med at sikre din synlighed i Google. Jeg har ingen pakker eller kasser du bliver puttet ned i og ej heller lange bindinger på abonnementer.

Vi har et samarbejde, så længe det giver værdi for dig.

Jeg har mange kunder som jeg har hjulpet løbende i mange år, og andre som kommer til og fra efterhånden som behovet opstår for rådgivning eller løsning af enkelte opgaver.

Hvis det lyder interessant for dig, så vil jeg glæde mig at høre mere om din forretning.

Kontakt mig og hør mere

Få hjælp til SEO. Uanset om du ønsker hjælp til optimering, undervisning eller generel rådgivning, så kan jeg hjælpe dig.
Få hjælp til SEO. Uanset om du ønsker hjælp til optimering, undervisning eller generel rådgivning, så kan jeg hjælpe dig.

Værktøjer jeg benytter 

bubble