Jeg hjælper små og store virksomheder med at blive synlige online

Mit navn er Mads Daugaard, og jeg har de seneste 10 år hjulpet en lang række virksomheder med SEO og Google Ads. Min tilgang er lavpraktisk og forståelig. Læs mere om min erfaring med Google nedenfor.

Freelance Google nørd fra Horsens

Jeg er en enmandshær med stor viden om og interesse for Google, og samtidig har jeg en god portion forretningsforståelse. Jeg har selv praktisk erfaring som webshopejer, og den viden bruger jeg i dag til at hjælpe både webshop- og hjemmesideejere med at blive mere synlig på Google.

Foruden den praktiske erfaring er jeg uddannet Web Marketing Manager og SEO Business Diploma fra henholdsvis IBC og IBA i Kolding. Men det er de løbende erfaringer fra mine kunder og min store interesse for at nørde faget, som i dag giver mig den viden der skal til for at klare sig på Google i dag.

Jeg forsøger at kommunikere i et sprog der er til at forstå, og du finder ingen lange bindinger på aftaler eller store rapporter, som du aldrig får læst eller brugt. Jeg bruger min tid, der hvor det giver værdi for dig.

Jeg bliver klogere for din skyld

Når jeg ikke hjælper dig som kunde, så bruger jeg tiden på at blive klogere og få mere viden om Google. Så når Google opdaterer deres algoritme eller ændrer ting i Google Ads og Google Analytics, så ved du at jeg holder et vågent øje. Det giver dig frihed til at koncentrere dig om, hvad du er god til.

Så hvis du har brug for en jordnær og dygtig Google nørd som samarbejdspartner, så tøv ikke med at kontakte mig til en indledende snak.

Se mine ydelser

En del af Horsens fedeste kontorfællesskabet Propelhuset

Selvom at jeg er ene mand i min biks, så deler jeg hverdagen sammen med 15 andre skønne mennesker.

I kontorfællesskabet Propelhuset i Horsens er vi samlet en række dygtige selvstændige med vidt forskellige baggrunde og kompetencer.

Her kan jeg få hjælp fra et webbureau, tekstforfatter, grafisk designer og vores tryllekunster. Ja, tryllekunster…

Vi er gode til at bruge hinanden til stort og småt, og oplever et stort sammenhold selvom vi er selvstændige hver for sig.

Faste samarbejdspartnere

På trods af min størrelse, så vil et samarbejde med mig også åbne døren til en række af mine samarbejdspartnere. Dygtige personer inden for webudvikling, design, tekstforfatning, video- og billedproduktion samt annoncering på sociale medier.
Så uanset om du har et teknisk problem med en Wordpress-hjemmeside, skal have opsat en Shopify-webshop eller har brug for en videomand, så har jeg kompetente personer, som jeg gerne henviser til.
Bubble

Jeg har hjulpet mere end 100 virksomheder - se nogle af dem her:

bubble