Google Analytics

Når du har en hjemmeside og annoncerer på Google har du behov for at spore dine besøgende og se hvad de gør. Med Google Analytics kan du få indsigt i netop det.

Google Analytics
Google Analytics

Få bedre indsigt med Google Analytics

Det er ikke kompliceret at installere Google Analytics, men at udnytte dataen og indsamle den korrekt, kan være en større videnskab. Her kan jeg hjælpe dig.

Jeg ved hvordan du udnytter Google Analytics bedst muligt til at få indsigt i din forretning og dine besøgende på hjemmesiden.

Det kan være, at du gerne vil vide om din Google Shopping kampagne sælger nok af dine produkter i webshoppen - eller du vil vide om dine Linkedin opslag har givet henvendelser via din kontaktformular eller telefon.

Jeg kan hjælpe dig med den korrekte opsætning af Google Analytics og samtidig lavpraktisk og på et letforståeligt sprog hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger for din markedsføring.

Snak om dine behov
1: Snak om dine behov
Analyse af dit marked
2: Analyse af dit marked
Vi lægger en plan
3: Vi lægger en plan
Eksekvering
4: Eksekvering
Opfølgning og optimering
5: Opfølgning og optimering
Resultat
6: Resultat

Processen når vi indgår et samarbejde

Din virksomhed er unik og derfor vil vi altid indlede vores samarbejde med en snak om dine behov. 

Start med Google Analytics

Mine samarbejder starter altid med Google Analytics. For uden dette kan vi ikke vurdere om vores arbejde med SEO og Google Ads giver den ønskede værdi. Derfor vil jeg altid sørge for at Google Analytics er korrekt sat op inden jeg går i gang med optimering og kampagner.

Kontakt mig og hør mere

bubble