SEO2018-04-18T10:17:48+00:00

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering (SEO) er at optimere din hjemmeside, så Google rangerer den højere end dine konkurrenters på relevante søgeord.

Jeg hjælper en række forskellige typer virksomheder med SEO. Mindre og store webshops, konsulentvirksomheder, lokale detailbutikker og store industrivirksomheder. Fælles for dem alle, er at de har ønsket at vækste deres forretning ved en øget synlighed i Google.

En række af de opgaver jeg løser for virksomhederne er

  • Søgeordsanalyser
  • Sparring og 1:1 undervisning i SEO
  • Tekniske SEO-analyser
  • On-page SEO
  • Linkbuilding

Praktisk erfaring med e-handel

Min baggrund for mit arbejde med SEO er en mangeårig praktisk erfaring. I mere end 6 år var jeg med til at opstarte og drive møbelwebshoppen boboonline.dk. Har desuden været tilknyttet en række andre webshops, som ekstern konsulent. Jeg har derfor hands-on erfaring med alle områder af e-handel. Alt fra markedsføring til drift.

I dag har jeg valgt at specialisere mig og udelukkende have fokus på SEO og Adwords. Men med mine praktiske erfaringer og forretningsforståelse, er jeg ofte hurtig til at sætte mig ind i din virksomhed.

Kontakt mig i dag på tlf. 23 31 77 10 eller mail hej@madsdaugaard.dk

Bliv ringet op?

Har du brug for hjælp til SEO eller Adwords, så lad os tage en uforpligtende snak.

Besøg fra Google er steget med 194%

“I løbet af de første 6 måneder er min trafik fra Google blevet næsten 3 gange større og brugerne er nu længere tid på mit website end før. Når jeg kommer ud som konsulent til en virksomhed spørger jeg altid ind til, hvordan de har fundet frem til mig. Andelen som fortæller mig, at de har fundet mig på Google er blevet betydelig større efter jeg har startet samarbejdet med Mads.”

“Jeg vil gerne anbefale Mads til andre konsulentvirksomheder som har brug for søgemaskineoptimering til deres hjemmeside. ”

Mette Ullersted

Tlf. 23317710

hej@madsdaugaard.dk